FemArt hapet me ekspozitë nga Eliza Hoxha dhe performancë nga Agnes Nokshiqi e Mjellma Goranci

Për herë të shtatë,  Qendra për Art dhe Komunitet – Artpolis organizon festivalin FemArt – Festivali Rajonal për Artiste, që do të mbahet në Prishtinë gjatë datave 10-16 Qershor, 2019 (7 ditë). Moto e festivalit këtë vit është ‘Me Liri kundër Marres’ duke i inkurajuar gratë të marrin pronësinë mbi jetët e tyre dhe në vendim-marrje, duke promovuar një … Vazhdoni me leximin e FemArt hapet me ekspozitë nga Eliza Hoxha dhe performancë nga Agnes Nokshiqi e Mjellma Goranci