Kështu dukej trupa teatrale e Pejës në vitin 1961 (FOTO)

7 Nëntor, 2018 - 3:00 pm

Përmes dy fotografive mund të shihni pamje se si dukej trupa teatrale e Pejës para gati gjashtë dekadash më parë.

Disa nga emrat e identifikuar në fotografi janë Abdullah Shala, Ramadan Basha, Ilijaz Nushi dhe Sofie Gashi. Krahas fotografisë në skenë, fotografia grupore tregon për atmosferën e mirë që ka mbizotëruar në atë kohë mes trupës./ KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme