Kinema Jusuf Gërvalla fillon me mbrëmjet e përjavshme të lojërave të tavolinës

26 Prill, 2021 - 5:54 pm

Kinemaja ‘Jusuf Gërvalla’ do të filloj lojërat e përjavshme të tavolinës, shkruan KultPlus

Nëpërmjet një njoftimi për media është bërë e ditur se që nga 30 prilli, mes orës 18:00 dhe 22:00 të gjithë do të jenë të mirëpritur që të luajnë disa nga lojërat më të famshme të tavolinës.

Tutje në njoftim tregohet se të pranishëm do të jenë edhe persona të cilët do të shpjegojnë lojërat, duke theksuar se në këto mbrëmje nuk ka kufizim moshe, si dhe se hyrja do të jetë pa pagesë.

“Ndër të tjera, do të ketë edhe persona të gatshëm që  mund të shpjegojnë lojërat, prandaj mos hezitoni të vini edhe nëse nuk i keni luajtur kurrë më parë ato. Po ashtu nuk ka asnjë kufizim moshe për lojërat e tavolinës, kështu të rinj e të moshuar janë të mirëpritur”, thuhet në njoftim.

Nëpërmjet organizimit të këtyre mbrëmjeve synohet që të i ofrohet qytetarëve të Pejës një  mundësi për të provuar argëtimin, konkurrencën dhe bashkëpunimin që mund të sjellin këto lojëra.

“Mbrëmjet e lojërave të tavolinës janë gjithashtu një mënyrë e mirë për njerëzit  që të lidhen me Kinemanë Jusuf Gërvalla, edhe nëse nuk janë informuar ende me programin e saj”, shkruhet më tutje në njoftimin e bërë nga kinemaja ‘Jusuf Gërvalla’./ KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme