‘Megalomani’, shfaqja e radhës në Teatrin Kombëtar të Kosovës

10 Qershor, 2023 - 8:00 pm

Teatri Kombëtar i Kosovës më 13 Qershor do të jep shfaqjen e radhës “Megalomani”, e cila jepet nën drejtimin dhe konceptimin e Robert Nuhas, shkruan KultPlus.

Shfaqja para publikut do të jepet në ora 20:00, në Amfiteatrin e Teatrit Kombëtar të Kosovës./KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme