“Mother and Child”, audicion për aktorë në Tiranë

29 Gusht, 2017 - 1:12 pm

Me regji nga Dino Mustafiq, regjisor i njohur nga Sarajevë, shfaqja “Mother and Child” kërkon aktorë në Tiranë.

Me datë 5 shtator vjen një audicion i hapur për aktorët e rinj, të interesuar të jenë pjesë e audicionit me këto karakteristika: aktor mashkull / 19-25 vjeç dhe shqipfolës.

Regjistrimet ndodhin në e-mail [email protected].

Autor i tekstit të dramës së njohur është Jon Fosse . / KultPlus.com

Të ngjajshme