Me muzikë të viteve 90-të, sonte ndihmohet regjisori Bekim Lumi

3 Mars, 2018 - 3:09 pm

Po vazhdon solidarizimi masiv i artistëve dhe qytetarëve në rastin e regjisorit Bekim Lumi.

Regjisori i njohur ka dy vite që po ballafaqohet me sëmundjen e kancerit.

Sonte, me fillim prej orës 22:00, në kryeqytet në Klubin M do të organizohet një festë me muzikë të viteve 90-të.

“Fundraising 90’s party” mbahet sot, ndërsa të gjithë do të duhet të paguajnë së paku 5 euro biletën, e më pas paratë do të shkojnë në ndihmë të regjisorit, për të cilin kostoja e shërimit po bëhet e pamundur.

“Bekim Lumi, regjisori më i mirë i teatrit, njëkohësisht profesori dhe mentori ynë, ka kontribuuar shumë për artin në Kosovë, e sidomos për formësimin dhe edukimin e studentëve të degës së aktrimit dhe regjisë. Prandaj, i gjithë komuniteti, madje jo vetëm komuniteti artistik por edhe më gjerë, po mundohemi ti ndihmojmë Bekimit në rrugëtimin e tij të kancerit, secili në mënyrën dhe formën e vet” tregon aktorja Maylinda Kasumoviq, e cila sonte bashkë me aktoren Alketa Sylaj po e organizojnë këtë nejë në kryeqytet.

Ky është linku i eventit sonte, një mënyrë tjetër për të ndihmuar e për të shpëtuar regjisorin Bekim Lumi në këto ditë të vështira për të. / KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme