Në Ditën Botërore të Teatrit, inaugurohen hapësirat e punës së TKK-së

27 Mars, 2023 - 7:00 pm

Objekti i Tetarit Kombëtar të Kosovës tash e sa kohë është jashtë funksionit, pasi që ky objekt është në fazë të renovimit, dhe si rrjedhojë, ekipi i TKK-së është zhvendosë tash e sa kohë në hapësirën e Pallatit të Rinisë në Prishtinë, shkruan KultPlus.

Dhe pikërisht në Ditën Botërore të Teatrit, këto hapësira pune janë inauguruar, ku pjesë e ceremonisë ishte komuniteti artistik.

Këëto hapësira tashmë kanë dhënë rezultatet e para, pasi që në këtë objekt janë dhënë disa shfaqje që janë repertor i TKK-së./ KultPlus.com  

Të fundit

Të ngjajshme