Nënshkruhet memorandum bashkëpunimi në mes Teatrit të Qytetit të Gjilanit dhe Drejtorisë Komunale të Arsimit

7 Shtator, 2018 - 6:20 pm

Teatri i Qytetit të Gjilanit dhe Drejtoria Komunale e Arsimit, kanë nënshkruar sot memorandum bashkëpunimi përmes të cilit synohet të krijohen ura dhe lidhje të qëndrueshme të edukimit dhe zhvillimit të shëndoshë të nxënësve me Teatrin si medium dhe mekanizëm i cili ndikon në edukimin direkt të tyre.

Për këtë bashkëpunim ka njoftuar Drejtori i Përgjithshëm i Teatrit të Qytetit të Gjilanit, Erson Zymberi.

“Bashke me drejtorin e DKA-se, z. Nazim Gagicen, sapo nenshkruam Memorandumin e Bashkepunimit mes Teatrit te Qytetit te Gjilanit dhe Drejtorise Komunale te Arsimit permes te cilit synojme te krijojme ura dhe lidhje te qendrueshme te edukimit dhe zhvillimit te shendoshe te nxeneseve me Teatrin si medium dhe mekanizem i cili ndikon ne edukimin direkt te tyre. Gjithashtu, ky memorandum eshte jetik dhe shume i rendesishem per teatrin dhe menaxhimin tone kulturor ne kuptimin e gjenerimit te te hyrave permes vizites se nxeneseve dhe percjelljes se shfaqjeve teatrale nga ta”, ka shkruar Zymberi në Facebook. / KultPlus.com

Të ngjajshme