Për herë të parë në Shqipëri, vjen konkursi ndërkombëtar “Voci di Mascagni”

9 Prill, 2024 - 1:20 pm

Teatri Kombëtar i Operas, Baletit dhe Ansamblit Popullor ka njoftuar se për herë të parë në Shqipëri do të vjen konkursi ndërkombëtar “Voci di Mascagni”.

Sipas njoftimit, konkursi do të mbahet më datë 11 prill, duke filluar nga ora 10:00 deri në 13:00 dhe ka për qëllim të përgatisë interpretuesit e rinj, për të marrë pjesë në produksionet operistike për festivalin “Mascahni”.

“Trajnimet do të zhvillohen nga artistë të mirënjohur ndërkombëtarisht, duke përfshirë dirigjentë orkestre dhe këngëtarë”, thuhet në njoftim.

Të gjithë të interesuarit mund të aplikime tyre në emailin: [email protected], sipas rregullave të bashkëngjitur në link-un e mëposhtme: https://mascagnifestival.it/mascagni-academy ./KultPlus.com

Të ngjajshme