Shfaqja ‘The Handke Project’ nga Kosova jepet sot në Dortmund

17 Dhjetor, 2022 - 7:00 pm

Shfaqja “The Handke Projcet” do të jepet sonte (17 dhjetor) në teatrin e Dortmundit, në Gjermani.

Shfaqja nis nga ora 20:00.

Në shfaqjen “The Handke Project” e shkruar nga Jeton Neziraj dhe në regji të Blerta Nezirajt luajnë Arben Bajraktaraj, Adrian Morina, Verona Koxha, Ejla Bavćić, Klaus Martini e Anja Drljević.

The Handke Project është produksion i Qendrës Multimedia, në bashkëpunim me Mittelfest & Teatro della Pergola (Itali); Teatrin e Dortmundit (Gjermani); Teatrin Kombëtar të Sarajevës & Festivalin Ndërkombëtar të Teatrit Scene MESS (Bosnjë dhe Hercegovinë).

“The Handke Project” u dha edhe mbrëmë në Dortmund. /KultPlus.com

Të ngjajshme