Shfaqja “Gjithçka rreth IV”, sot premierë në Durrës

1 Dhjetor, 2023 - 4:00 pm

Sot në Durrës, në teatrin “Aleksandër Moisiu” do të shfaqet premiera e shfaqjes “Gjithçka rreth IV”.

Sipas filmit të Joseph L. Mankiewicz dhe me regjisor Hervin Culi, shfaqja vjen si bashkëpunim i artistëve teatror nga Prishtina dhe Tirana dhe trajton dramat dhe intrigat që thur njeriu me ego të sëmurë për të arritur qëllimet e veta pa pasur parasysh se çfarë shkatërron apo dëmeve që i shkakton njerëzve rrotull tyre.

Në këtë shfaqje luajnë: Ermira Hysaj Çerkozi, Alubulena Kryeziu Bokshi, Hervin Çuli, Adrian Morina, Kushtrim Sheremeti, Rovena Lule Kuka, Natasha Sela dhe Endriu Hysi.

Datat e shfaqjeve: 1,2,3 dhjetor 2023 – Durrës, ora 19:00, 16 dhjetor 2023 – Prishtinë dhe 19,20,21 dhjetor – Tiranë. / KultPlus.com

Të ngjajshme