Të rinjtë e shtatë komunave do të përballen nëpërmjet shfaqjeve në Festivalin Teatral për të Rinjë dhe të Reja

23 Tetor, 2017 - 9:30 am

Qendra për Art dhe Komunitet – Artpolis me mbështetje nga CFD organizon edicionin e 7-të të Festivalit Teatral për të Rinjë dhe të Reja, shkruan KultPlus.

Ky festival organizohet në kuadër të projektit “Adresimi i Dhunës ndaj Grave përmes Artit dhe angazhimit të Komunitetit”.

Në Teatrin ODA do të prezantojnë shfaqjet teatrale të rinjtë dhe të rejat e 7 komunave të Kosovës: Prishtina, Peja, Gjakova, Prizreni, Ferizaji, Mitrovica dhe Gjilani., ku këto shfaqje do të shpalosin çështjet më problematike të të rinjëve dhe rejave të këtyre komunave. Juria e këtij edicioni është në përbërje të: Anisa Ismajli, Kushtrim Qerimi dhe Antigona Dajakaj Fejza. Festivali do të mbahet më 24 tetor, në ora 12:00, në Teatrin ODA./KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme