Teatri i qytetit të Prizrenit ‘Bekim Fehmiu’, shënon Ditën Botërore të Teatrit me aktivitete të ndryshme

27 Mars, 2021 - 1:20 pm

Për të shënuar ditën e sotme që në mbarë botën njihet si Dita Botërore e Teatrit, Drejtoria për Kulturë Rini dhe Sport në Komunën e Prizërenit në bashkëpunim me teatrin e qytetit, ‘Bekim Fehmiu’, do të organizojnë një aktivitet kulturor ku do të performojnë artistë të ndryshëm të këtij teatri, përcjell KultPlus.

Në këtë aktivitet poashtu do të bëhet edhe shpërndarja e mirënjohjeve për artistët që kanë kontribuar në teatrin e qytetit të Prizrenit për vite të tëra.

Aktiviteti i cili fillon sot në orën 18:00, do të përmbyllet me shfaqjen e performancës artistike të grupit “Don’t Listen to Your Reighbors”, të cilët do t’i interpretojnë këngët e vjetra shqiptare. / KultPlus.com

Të ngjajshme