займ на карту онлайн потребительский кредит

Teatri Kombëtar i Operas, Baletit dhe Ansamblit Popullor hap audicion

Maj 13, 2019 - 6:20 pm

Teatri Kombëtar i Operas, Baletit dhe Ansamblit Popullor ka hapur sot audicion për disa pozita. Më poshtë mund të shihni disa nga pozitat ndërsa për me shumë informata mund të ndiqni faqen e TKOBAP-së në Facebook, shkruan KultPlus.

Pianist Përgatitor në Drejtorinë e Operas dhe Filarmonisë.

Valltar, pranë Drejtorisë Artistike të Ansamblit të Këngëve dhe Valleve Popullore në TKOBAP.

Tenor në Drejtorinë e Operas dhe Filarmonisë përkatesisht tek sektori i Korit në TKOBAP.

Korist pranë Drejtorisë Artistike të Ansamblit të Këngëve dhe Valleve Popullore në TKOBAP.

/KultPlus.com

Të ngjajshme