Teatri Shqiptar i Shkupit sonte në “Vera e Ohrit” 2018

22 Korrik, 2018 - 8:30 pm

Fuqia e pushtetit, fuqia e popullit dhe gjykimi i njerëzve janë linjat që trajton drama historike e Xhorxh Byhnerit, “Vdekja e Dantonit“, me regji të Dino Mustafiqit, interpretuar nga ansambli i aktorëve të Teatrit Shqiptar të Shkupit.

Shfaqja prezentohet sonte në Ohër në kuadër të Festivalit Ndërkombëtar Vera e Ohrit 2018.

Gjatë mbrëmjeve të festivalit, “Vera e Ohrit” do të sjellë gërshetim të përsosur të muzikës, teatrit dhe artit në përgjithësi. Do të interpretojnë emra të njohur nga bota e muzikës, por edhe produksionet më të mira teatrore me projekte të shkëlqyeshme dramatike. Janë paraparë edhe tre ekspozita, figurative, ekspozitë e fotografive dhe stolive bashkëkohore./ KultPlus.com

Të ngjajshme