”UN Inspektori” shpërblehet me çmimin kryesor në Festivalin e Teatrove në Ferizaj

27 Tetor, 2019 - 11:44 pm

Për të 49-tin vit me radhë, qyteti i Ferizajit bëhet nikoqir i shfaqjeve teatrale, përmes festivalit më prestigjioz kombëtar të teatrove, shkruan KultPlus.

Ndërsa sonte, ky edicion i sivjetshëm u përmbyll me shfaqjen, ”Kanuni i Gruas”, për të vazhduar më pas me shpërndarjen e çmimeve, ku shfaqja ‘UN Inspektori”, me regji të Erson Zymberit, u shpall fitues i çmimit kryesor.

Më poshtë mund të shihni listën e plotë të çmimeve të dhëna:

Shfaqja më e mirë “UN Inspektori “ Teatri “Adriana”-Ferizaj, dhe shfaqja “ Zona e pritjes” Teatri “Migjeni”-Shkodër

“UN Inspektori “ Teatri “Adriana”-Ferizaj, dhe shfaqja “ Zona e pritjes” Teatri “Migjeni”-Shkodër

Regjia më e mirë, Kushtrim Bekteshi me shfaqjen “Një letër e humbur” Teatri Tetovës

Aktori më i mirë (Çmimi Ismail Rama), Arsim Fazliu –Teatri i Tetovës

Aktorja më e mirë (Çmimi Adriana), Vjollcë Bekteshi-Teatri i Teatovës

Roli dytësor më i mirë (F), Vlera Pylla-Teatri “Hadi Shehu” -Gjakovë

Roli dytësor më i mirë (M), Simon Shkreli -Teatri “Migjeni”-Shkodër

Roli më i mirë episodik, Urata Shabani-Teatri “Adriana”-Ferizaj

Skenografia më e mirë, Betrim Zeqiri-Teatri i Tetovës

Kostumografia më e mirë, Alma Krasniqi-Teatri “Hadi Shehu” -Gjakovë

Shpërblimi i Gazetarëve (Çmimi Hafir Bislimi), Shfaqja “Erdhi Godoja’’-Teatri i Qyteti të Gjilanit. /KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme