“Jepni nga 3 lekë dhe bleni nj’a dy bileta: Mos e shkelmoni fatin t’uaj”

14 Korrik, 2019 - 7:20 pm

Në periudhën e Shqipërisë monarkiste, në vitet e ’30-ta, ishin të shumta reklamat që tregtarët kishin realizuar për produktet apo shërbimet të cilat i ofronin ata.

Përderisa reklama është një pjesë e pandashme e kompanisë, në Shqipërinë e kohës, tregtarët me propagandën e tyre realizonin prezantimin e produkteve të tyre, dhe, më poshtë do ju sjellim fotografi të realizuara në vitet e ’30-ta, se si realizohej marketing dhe çfarë sloganësh përdorëshin në atë kohë. Fax.Al/ KultPlus.com

Të ngjajshme