5 plazhet më unike në botë (VIDEO)

12 Tetor, 2017 - 9:00 am

Për shumicën prej nesh, plazhet tona të zakonshme të drejtuara nga mulli janë ato që janë harku i rërës së artë, që shkëlqen, me ujëra të kulluar blu dhe pemë palme që lëkunden butësisht në erë.

Le të mbyllim ngadalë sytë tanë dhe të imagjinojmë për një të dytë. Plazhet më unike në botë nuk ndjekin këtë mantë. Ata janë llojet e jo-aq-konvencionale të plazheve. Sigurisht, ju do t’i gjeni çuditshëm, por gjithashtu shumë të ndryshëm dhe të bukur ashtu si këto 5 plazhe më unike në botë.

1. Plazhi i fshehur – The Hidden Beach
2. Plazh me ngjyra të ndezura – The Glowing Beach
3. Plazhi i Ujit të Ngrohtë – The hot water beach
4. Plazhi i Gjelbër – The Green Beach
5. Plazhi i Desertit – The Desert Beach

Për më shumë detaje rreth këtyre bukurive natyrore shikoni tek video më poshtë:

Të ngjajshme