Në Uçë të Istogut u mbajt edicioni i pestë i “Ditës së Plisit”

30 Qershor, 2018 - 1:30 pm

Sot u mbajt edicioni i pestë me radhë i ditës së Plisit, që tradicionalisht po organizohet në fshatin Uçë të komunës së Istogut, në Odën e Daut Ferataj.

Të gjithë të pranishmit në këtë ceremoni kishin vendosur plisa të bardhë në kokë.

Aty u fol rreth plisit të bardhë, u kujtuan dhe përfolën edhe shumë barcoleta të odave dhe anekdota popullore, e poezi kushtuar plisit./ KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme