Prishtina: Qyteti i Nderit dhe Mirënjohjes

22 Tetor, 2018 - 9:03 pm

Krijuar nga artistë, studentë, edukatorë dhe studiues nën udhëheqjen e Dr. Ellen Frank fituese e Programit Specialistët e Fulllbright në ndërtimin e Paqes dhe Pajtimit, në Muzeun e Kosovës ju mund të merrni pjesë në Inaugurimin dhe festimin e “Prishtina: The Honor City Gratitude Project” të frymëzuara nga “Prishtina: Lulëzimi”.

Programi Specialistët e Fulllbright i mbështetur nga Ambasada Amerikane në Prishtinë dhe Departamenti i Shtetit Amerikan dhe Muzeu i Kosovës

Ngjarja mbahet më datë 23 tetor, në ora 16:30 në Muzeun e Kosovës. / KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme