Dita që shënoi fundin e komunizmit, fytyrat e shqiptarëve në vitin 1991 (FOTO)

20 Shkurt, 2018 - 4:15 pm

Shqiptarët përkujtojnë sot 27-vjetorin e rrëzimit të bustit të diktatorit Enver Hoxha.

27 vite pluralizëm dhe njëkohësisht tranzicion, por shikoni mjerimin e shqiptarëve në vitin 1991.
Fotografi i njohur, Nikos Economopoulos sjell pamjet e rralla.

ALBANIA. Elbasan. 1991.

ALBANIA. Near Fieri. Emigrants from the North. 1991.

ALBANIA. 1991.
ALBANIA. 1991.
ALBANIA. 1991.
ALBANIA. 1991.

ALBANIA. 1991.
ALBANIA. 1991.
ALBANIA. 1991.
ALBANIA. 1991.
ALBANIA. 1991.
ALBANIA. 1991.

ALBANIA. 1991.

Të fundit

Të ngjajshme