DRTK do të kujdeset për restaurimin e Urës së Cinës

4 Shtator, 2018 - 4:30 pm

Pasuritë kulturore në të gjithë Shqipërinë vëzhgohen dhe mirëmbahen në mënyrë sistematike nga specialistët e Drejtorive Rajonale të Trashëgimisë Kulture.

DRTK Vlorë do të kujdeset për restaurimin e Urës së Cinës. Ura e gurtë, monument kulture i kategorisë së I – rë, ndodhet në rrethin Delvinë. Ajo është lehtësisht e vizitueshme nga të gjithë ju.

Kujdesi, mirëmbajtja dhe promovimi i trashëgimisë sonë kulturore është një mision i përbashkët për t’i përçuar këto pasuri, në mënyrën e duhur, tek brezat e ardhshëm. / KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme