займ на карту онлайн потребительский кредит

Edhe të rinjtë e Kamenicës “veshin” drunjtë me pallto në aksionin për t’i ndihmuar të varfrit

25 Nëntor, 2018 - 7:54 pm

Pallto të varura nëpër drunj të qytetit, janë pamje që ditë më parë qarkulluan nëpër mediat online që tregojnë solidaritetin e njerëzve nëpër shtete të ndryshme.

Nuk vonoi shumë dhe këtë hap e ndoqën edhe të rinjtë e Kosovës. Në Kamenicë, vullnetarë nga Këshilli i Veprimit Rinor Lokal, kanë shpërndarë pallto në këtë mënyrë, raporton KTV.

Njëra nga anëtaret e këtij Këshilli, tha se ky aksion është bërë me mjete vetanake.

Ky grup i vullnetarëve kanë treguar për aktivitete të shumta humanitare që bëjnë në komunën e Kamenicës.

Një iniciativë e tillë ditë më parë, është zhvilluar në Komunën e Ferizajt, ku qytetarët kanë vendosur rroba dimri falas nëpër pjesë të ndryshme.

E, në Turqi dhe Bullgari, njerëzit kanë ndërmarrë një veprim të tillë human, duke vendosur xhaketa dhe xhupa nëpër pemë për të pastrehët dhe ata me kushte të rënda ekonomike.

Të ngjajshme