Enigma e varrit të Gjergj Kastriot-Skënderbeut (VIDEO)

14 Janar, 2018 - 10:02 am

Cilat janë të fshehtat dhe enigmat e vend prehjes së Gjergj Kastriot Skënderbeut? Çfarë fle nën memorialin e tij? Përse u mbuluan gërmimet arkeologjike?

Cilat janë tezat e disa studiuesve të njohur? Pse u anashkaluan kërkimet e tjera?

Tezat janë enigmatike, ashtu si të dhënat e mjaft studiuesve të njohur, dokumentet, gojëdhënat të njohura e të panjohura…
Cilat janë enigmat e varrit të Gjergj Kastriotit? Të gjitha këto pyetje vijnë përmes Gjurmë Shqiptare./ KultPlus.com

Të ngjajshme