Festivali i balonave, për herë të parë në Shqipëri

27 Gusht, 2018 - 8:00 pm

Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit organizon për herë të parë në Shqipëri një Festival Balonash.

Do të bëhesh pjesë e një festivali shumëngjyrësh balonash? Eja në lëndinën jugore të Parkut të Madh të Liqenit Artificial të Tiranës në datat 1 dhe 2 shtator. Çdo fëmijë që ka gati një balonë, por edhe atij që i duhet ndihmë për ta ndërtuar atë, mund të jetë pjesë e magjisë së ngjyrave dhe haresë.

“E di çfarë ngjyre ka era? Po retë? Po qielli? Po ajo ndjesia magjike e të vrapuarit bashkë me to?
Po sikur ta ngjyrosim erën, retë dhe qiellin së bashku? Po, po, të ngremë balona shumëngjyrëshe që fluturojnë lart!

Në datat 1 dhe 2 shtator, eja në lëndinën jugore të Parkut të Madh të Liqenit Artificial Tiranë, merr me vete balonën tënde, ose eja ta ndërtojmë bashkë!

Për herë të parë në Shqipëri, një Festival Balonash!
Shumë ngjyra, shumë aktivitete, shumë festë!”/ a.t.a/ KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme