Foto e rrallë: Ibrahim Rugova në ditët e fundit

23 Gusht, 2018 - 10:29 am

Ish Presidenti historik i Kosovës, Ibrahim Rugova në ditët e tij të fundit përderisa luftonte me sëmdunjen është takuar me priftërinjtë.

Ai është i ulur në mes dhe vërehet gjendja e tij shëndetësore. Është i thinjur dhe qartazi vërhet rrënja e flokëve si pasojë e sëmundjes. Në anën e djathtë të tij është imzotë Don Lush Gjergji, trasnmeton Express.

Ky i fundit edhe kishte shkruar për filozofinë e Rugovës. Ai në shkrimet e tija kishte thënë se nga bashkëpunimi dhe njohja nga viti 1981 e deri në vdekje ka pasur përvoja shumë pozitive.

“. Dr. Ibrahim Rugova nuk “diti” dhe nuk deshi kurrë të mbrohet, por urtisht, guximisht dhe me shumë sukses e kudo e mbrojti popullin shqiptar, sidomos Kosovën”, thoshte Don Lush Gjergji.

Të fundit

Të ngjajshme