Fotografi të hebrenjve që i shpëtuan Holokaustit duke u strehuar në Shqipëri

27 Janar, 2018 - 7:41 pm


Vinka Franses, Zotëri Batino (hebre i pasur nga Tirana), Mois Franses, Ester Franses, Hamdi Kasapi, zonja Kasapi. Fëmijët Eni Franses, Marcel Franses dhe Josip Kasapi.


Rochela Gellman, Surele Greenblat, Ida Wullach, Regina Yablonska, Lila Rajs, Ruzia dhe Lila Rozen.


Jasa Altarac, Gavra Mandil, dhe Irena Mandil, mes të tjerëve


Majer dhe Mimi Altarac, djali i tyre Jasa, Mosa dhe Gabriela Mandil dhe djali i tyre Gavra, dhe Irena.


Graciella Raphael, Graciella Cohen, Eni Cohen dhe Ninetta Matsas.

Të ngjajshme