Frankland: Mosha është vetëm një punë numrash

8 Janar, 2019 - 3:00 pm


Doktori William Frankland, lindur me 19 Mars 1912, është një ekspert e mirënjohur i alergjive dhe i mbijetuari i fundit ende i gjallë midis ushtarëve britanike të burgosur nga Japonezët në kampet e Luftës së Dytë Botërore.

Ai njihet sot si Sfiduesi ndaj Vdekjes dhe është një histori e gjallë e afirmimit të jetës. Pas moshës 100 vjeçare ai ka botuar tre studime shkencore dhe ka në dorë të katërtin, për ta botuar këtë vit, sidomos mbi imunitetin që trupat po krijojnë ndaj penicilinës. 

Mosha është vetëm një punë numrash, thotë Doktori Frankland. /KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme