Hapet edicioni i shtatë i festivalit ‘Etnofest’

11 Gusht, 2017 - 2:53 pm

Me një program të pasur, në fshatin Kukaj në Prishtinë, hapet edicioni i shtatë i festivalit ‘Etnofest’, shkruan KultPlus.

Vikendin e parë ky edicion e nisë sot prej orës 17:00 e deri në orët e vona, me perfomancë të shkëlqyer të Grupit “Melodia e Vjetër” të cilët do të përkujdesen për gjithë vizitorët e Kompleksit ETNO Village.

Ky edicion do të jetë tejet i pasur në aspektin cilësor dhe vëllimor që do të shtrihet në nëntë shtylla programore.

Etno Fest do të hapet sot dhe do të zgjasë deri më 3 shtator. / KultPlus.com

Të ngjajshme