Haradinaj fillon procedurat për ndërtimin e shtatores së Adem Demaçit

31 Korrik, 2018 - 5:40 pm

Sot në mbledhjen e Qeverisë së Kosovës, është vendosur që në nderim të figurës së Adem Demaçit, të formohet Komisioni për vendosjen e shtatores së tij në sheshin “Adem Demaçi” në Prishtinë, gjithashtu me emrin e tij do të emërohet edhe autostrada Prishtinë-Pejë si dhe Parku i Qytetit të Prishtinës.

Formimin e këtij komisioni e ka konfirmuar Kryeministri Ramush Haradinaj, përmes një postimi në profilin e tij në Facebook.

“Në Mbledhjen e sotme të Qeverisë është vendosur që në nderim të emrit dhe veprës jetësore të simbolit të rezistencës shqiptare, Mandelës së Europës, Adem Demaçit, të formohet Komisioni për vendosjen e shtatores së tij në sheshin “Adem Demaçi” në Prishtinë, për emërtimin me emrin e tij të autostradës Prishtinë-Pejë dhe, poashtu, të Parkut të Qytetit të Prishtinës”, ka shkruar Haradinaj.

Të fundit

Të ngjajshme