займ на карту онлайн потребительский кредит

‘Himara është Greqi dhe Epir’, mbishkrime në Kala

11 Korrik, 2019 - 7:17 pm

Faqja ‘Gjumë historike’ në Facebook sot ka postuar fotografi problematike.

Në mes të sezonit turistik, në Himarë – gjegjësisht në Kalanë e Himarës, në muret e saj janë të shkruara fjalitë ofenduese ‘Himara është Greqi dhe Epir” dhe fjali të tjera që janë raciste ndaj shqiptarëve dhe prekin në plagë historike.

Nuk është hera e parë që në Shqipëri gjejmë kësi mbishkrime me ofendime raciste ndaj shqiptarëve, të cilat lidhen gjithmonë me Greqinë.

Të ngjajshme