Ish-ambasadori i Kroacisë, ende e ruan si kujtim pasaportën e Nënës Terezë (FOTO)

19 Maj, 2019 - 12:10 pm

Një pasaportë diplomatik për të madhen Nëna Terezë nga Kroacia dhuruar nga ish ambasadori i Kroacisë në Indi Drago Stambuk ende jeton midis kujtimeve të ambasadorit.

Në një intervistë ai tregon se si në shenjë respekti kur e ka takuar Nënën Terezë ja ka ofruar një pasaportë diplomatik të shteti Kroacisë për Nënën Terezë.

Për fat të keq në mbiemrin e Nënës Terezë ishte bërë një gabim. Nëna Terezë këtë pasaportë ia ktheu ambasadorit dhe ai e ruan si kujtim.

Derisa ja sjellin pasaportën tjetër, Nëna Terezë ndërron jetë.

(Këtë informacion e ka publikuar Behxhet Bici.) / KultPlus.comTë fundit

Të ngjajshme