Isniqi i vitit 1976, flet fotografja norvegjeze Ann Christine Eek

3 Korrik, 2019 - 4:30 pm

Fotografitë gjithmonë thonë shumë. Sidomos kur i ktheheni të kaluarës.

Njëjtë siç ka bërë dikur norvegjezja Ann Christine Eek, e cila përmes shkrepjeve ka treguar për jetën në fshatin Isniq gjatë viti 1976.

Gazetari Milot Hasimja i është rikthyer këtyre fotografive dhe historisë së dikurshme të fotografes.

Detajet i mësoni më poshtë.

Të fundit

Të ngjajshme