Kartolinë e rrallë nga Kosova gjatë Luftës së Dytë Botërore

10 Shtator, 2020 - 11:28 pm

Një kartolinë e dërguar nga Kosova gjatë Luftës së Dytë Botërore në Milano të Italisë, paraqet veshjet interesante të një ansambli nga Kosova.

Kjo kartolinë ishte dërguar me postë ushtarake italiane më 19 prill 1941, asokohe kur Kosova kontrollohej nga okupimi Italian.

Kartolina ishte shtypur në Itali dhe paraqet fotografinë e ansamblit me veshje popullore.

Të fundit

Të ngjajshme