Kështu po shkatërrohet Valbona në Shqipëri (FOTO)

11 Nëntor, 2017 - 1:41 pm

Disa fotografi në internet po e tregojnë masakrën që po ndodhë në Valbonën e bukur shqiptare.

Masakra e Valbonës, ku po shkatërrohet me shpejtësi çdo orë.

“Krimi ka këtë fytyrë dhe t’qeverive shqiptare t’neveritshmen yndyrë
Këto njolla në Valbonë nuk janë nishane, por vraja të thella e të pariparueshme në një nga visoret më të bukura shqiptare. Dhe për habi, qytetarët i humbin gjyqet kur kërkojnë ta ruajnë atdheun, edhe në emër të fëmijëve të gjyqtarëve, edhe në emër të fëmijëve të qeveritarëve. Edhe të vetmen gjë që na ka mbetur për krenari, natyra, po e sosim përditë. Né cilin vend qeveritë janë kundër popullit, në cilin vend gjykatat janë kundër popullit, në cilin vend një pjesë e “popullit” është kundër popullit, përveç diktaturave.
Poshtë diktatura më e urryer, e parasë së oligarkëve mbi shpinë të Atdheut!” ka shkruar në rrjetin social Facebook shkrimtarja Flutura Açka.

Friends of Valbona ka publikuar fotografitë ku shihen punimet në këtë zonë. Ndërtimi në këtë zonë të bukur shqipe ka sjellë rreth 40 protesta në të kaluarën, përfshirë edhe koncerte për të ndalur krimin që po i bëhet kësaj bukurie natyrore. / KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme