займ на карту онлайн потребительский кредит

Kosova, një prej dhjetë shteteve që duhet vizituar sipas Lonely Planet

22 Maj, 2018 - 8:15 pm

Ekspertët dhe blogerët nga “Lonely Planet” të cilët kanë vendosur turizmin në zemrën të tyre duke informuar turistët për vendet që duhet vizituar, kanë radhitur Kosovën në vendin e katërt si një nga vendet që duhet vizituar këtë vit në kontinentin evropian.

Shkrimi i cili radhitë 10-të vendet që duhet viituar fillon me Italinë ndërsa përfundon me Shqipërinë në vendin e dhjetë. Disa vende të tjera të cilat ia vlejnë që të vizitohen sipas publikimit janë Spanja, Franca, Lituania, Sllovenia e të tjera. Në mesin e tyre është edhe Kosova, në vendin e katërt.

Kjo faqe po ashtu ka realizuar një artikull të veçantë në të cilin shpalosë bukuritë e Kosovës dhe disa nga arsyet përse duhet vizituar.

Aty zbulohen disa detaje nga historia e vendit, gjersa ftohen turistët për një vizitë në Bjeshkët e Nemura.
Shkrimi flet për kryeqytetin dhe për Gjeravicën si dhe tregon për llojet e ndryshme të ushqimit duke përfshirë edhe flijat.

Ky artikull jep këshilla se cilat vende duhet vizituar në Kosovë duke përfshirë këtu edhe ato që i sygjeron alpinistja Uta Ibrahimi. Tregon për Pejën, Grykën e Rugovës, për Prizrenin ku i kushton rëndësi edhe DokuFestit.

Në fund tregon se cilat vende e njohin Kosovën dhe vështirësitë administrative që mund të hasin turistët të cilët nga Kosova dëshirojnë të vazhdojnë për në Serbi. / KultPlus.com

Të ngjajshme