Kryetari i Zvicrës ulet dhe shkruan në trotuar gjatë pauzës në Asamblenë e OKB (FOTO)

27 Shtator, 2018 - 2:30 pm

Kryetari i Zvicrës, Alain Berset ështē dukur një njeri aq i thjeshtë sot në rrugët e New York. E gjithë bota tashmë ka parë imazhin e një kryetari i cili në pauzën e punimeve të Asamblesë së Përgjithshme të Kombeve të Bashkuara ulet në trotuar dhe mbanë shënime.

Në foton e ndarë nga EPA, Berset duket se është përqendruar më shumë tek shënimet me rëndësi sesa mënyra se ku është ulur, përcjellë kosovapost.

Ky veprim i tij lë të kuptohet se shtetet në zhvillim kanë arritur suksese falë thjeshtësis së liderëve të tyre, e kjo tregon më së miri për Zvicrën që është shtet më sigurinë më të madhe në Evropë pa anashkaluar edhe zhvillimin ekonomikë ku renditen ndër të parët.

Të fundit

Të ngjajshme