Libri i kuzhinierit Bledar Kola në Amazon, promovohet “Mullixhiu”

27 Prill, 2019 - 5:30 pm

“Die neue albanische Küche: Mediterran, Modern, Mullixhiu” është libri me autorët Bledar Kola  e  Ursula Heinzelmann e me fotografi të Manuel Krug i cili është përfshirë në faqen gjigande Amazon, ku në të njëjtën kohë edhe promovohet restauranti i kuzhinierit shqiptar Bledar Kola, i cili mbanë emrin “Mullixhiu”, shkruan KultPlus.

Ky libër që ka cmimin prej 25 eurove dhe përfshinë 70 receta të kuzhinës, shoqërohet edhe me një artikull promovues për restaurantin “Mullixhiu”, i cili rëndësi të madhe u jep ushqimeve bio. /KultPlus.com

Të ngjajshme