Llogoraja mbulohet nga dëbora, e vizitojnë qindra qytetarë

6 Janar, 2019 - 9:30 am

Llogoraja është shndërruar në një destinacion turistik prej kohësh, ndërsa në këto ditë të ftohta dimri, për dëborën që e ka mbuluar.

Qytetarë të ndryshëm nga Vlora, por edhe qytete të tjera shqiptare, kanë shfrytëzuar këtë fundjavë, për të qenë pranë detit, malit dhe dëborës në të njëjtën kohë.

“Nuk ka rënë asnjë herë dëborë kaq e madhe në Llogora. Ka zbardhur të gjithë vendin. Më erdhën kalamajtë për Krishtlindje dhe Vitin e ri dhe sot kemi ardhur këtu, vetëm për dëborën”, shprehet një qytetare.

“Jemi nga Vlora dhe vijmë shpesh këtu. Në fakt nuk e kemi parë asnjëherë këtë trashësi dëbore në Llogora”, shprehet një tjetër qytetare.

Rruga për në Llogora është e hapur tërësisht dhe e kalueshme edhe pa zinxhirë, ndërsa moti i ftohtë pritet të mbajë dëborën të pashkrirë edhe për disa ditë të tjera.

Të fundit

Të ngjajshme