Magical Europe: Tirana, destinacioni më i lirë dhe më i bukur për t’u vizituar

21 Tetor, 2018 - 2:27 pm

Të udhëtosh pa shpenzuar shumë para nuk është aq e vështirë sa mendoni, mjafton të bëni durim e të kërkoni.

Kështu e nis artikullin media hungareze, Daily News Hungary i cili i referohet blogut ‘Magical Europe’, dedikuar destinacioneve më të bukura dhe më pak të shtrenjta.

Në listën e përzgjedhur me vetëm 7 vende, Magical Europe e liston Tiranën në vendin e dytë pas Nuremberg-ut, ndërkohë që pas saj ndodhen Marseille dhe Lille i Francës.

Teksa sugjerohet që udhëtimet të bëhen më mirë në ditë jave për Tiranën shkruhet kërshtu: Qendra e qytetit iu bën të ktheheni pas në kohë, sidomos nëse shihni afresket e xhamisë së bukur Islamike, ndërkohë që përreth ka shumë pemë, ura dhe ujëvara. Nëse kërkon të argëtohesh, drejtohuni për tek lagja e Ish-Bllokut./ KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme