Marrin pasaporta shqiptare zëvendësministrat kosovarë në Qeverinë Rama

3 Nëntor, 2017 - 8:51 pm

Tre muaj pasi u caktuan zëvendësministrat e qeverisë Rama, tre shqiptarët të Kosovës kanë marrë zyrtarisht shtetësinë shqiptare këtë të premte.

Presidenti Ilir Meta dekretoi shtetësinë shqiptare për Besa Shahini, Hajrulla Çekun dhe Valbona Shujaku.

Valbona Shujaku është Zëvendës Kryeministre e Kulturës. Ajo ka qenë Drejtoreshë e Departamentit të Kulturës në Komunën e Prishtinës.

Hajrulla Çeku është Zëvendës Kryeministër i Mjedisit dhe Turizmit. Ai dikur ishte drejtor i organizatës “Ec Ma Ndryshe” në Kosovë.

Besa Shahini do të jetë Zëvendës Kryeministre për Arsimin. Ajo është analiste dhe dijetare e çështjeve të Integrimit Evropian dhe politikave të arsimit. / KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme