Mësuesi që u rrah me policët serbë në qendër të Ferizajt rrëfen ngjarjen

7 Dhjetor, 2018 - 10:23 am

Veterani i arsimit, Maliq Luzha, pati një përleshje të ashpër fizike me policinë serbe në Ferizaj në vitin 1989.

Atë kohë kur shqiptarët malltretoheshin dhe rraheshin nga policët serbë përditë, Luzha mori guximin dhe grushtoi disa herë policët serbë.

Më pas, dhjetëra policë e rrahën atë dhe e dërguan në stacionin policor të atëhershëm.

Videoja nga ky moment ka qenë shume e shikuar dhe e komentuar në rrjetet sociale.

Të ngjajshme