займ на карту онлайн потребительский кредит

Misteret e Orikumit shfaqen për publikun më 20 shtator

Shtator 18, 2018 - 11:00 pm

Dokumentari mbi gadishullin e Karaburunit, pasurive detare dhe ato arkeologjike të qytetit antik të Orikut, do të shfaqen në datën 20 shtator në Njësinë Administrative Orikum, të bashkisë Vlorë.

Dokumentari është projektuar për të nxjerrë në pah bukuritë natyrore dhe ato materiale të Shqipërisë së Jugut.

Bashkia e Vlorës bën me dije se gjatë projektimit të filmit do të jenë të pranishëm arkeologët që kanë zhvilluar gërmimet në Parkun arkeologjik të Orikut, të cilët do të jenë të hapur ndaj pyetjeve që mund të vijnë nga të pranishmit.

Dokumentari “Misteret e Orikumit” do të shfaqet në orën 18:00 te sheshi përpara godinës së Njësisë Administrative Orikum./ ata

Të ngjajshme