MKRS: Monumentet e trashëgimisë kulturore po trajtohen me prioritet

10 Nëntor, 2021 - 6:30 pm

Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit ka publikuar pamje nga punimet në Kullën e Sahit Agës, Xhamisë në Vryneç dhe Mullirin e Ndue Sopit në Bincë, përcjell KultPlus.

Monumentet e trashëgimisë kulturore po trajtohen me prioritet

Po vazhdojnë ndërhyrjet restauruese në asetet e trashëgimisë kulturore në regjion të Gjilanit. Gjithë puna po bëhet me intensitet të lartë dhe sipas dinamikës së planifikuar“, ka shkuar MKRS-ja. / KultPlus.com


Të fundit

Të ngjajshme