Monumentet ilire në Malin e Zi (VIDEO)

18 Qershor, 2019 - 10:01 pm

Territori i Malit të Zi është i njohur për numrin e madh të monumenteve të kulturës ilire.

Për të dëshmuar këtë trashëgimi, këto ditë doli nga shtypi një libër, i cili përmbledh dëshmi dhe dokumentime arkeologjike dhe paraqet guidën e parë për monumentet e kulturës ilire.

Të fundit

Të ngjajshme