займ на карту онлайн потребительский кредит

Moza Demiri: Rexhep Çelikun e ngritën nga shtrati i lëngimit për t’ia dhënë shpejt e shpejt titullin

14 Janar, 2018 - 9:26 am

“Rexhep Çelikun e ngritën nga shtrati i lëngimit për t’ia dhënë shpejt e shpejt titullin, ashtu…me e heq qafe debatin mbas” dhe pas dy ditësh zemra i pushoi, e cila mund të kishte ndodhur edhe në ato momente, shkruan Moza Demiri, ish-mexosoprano e Operas.

“Flisni, o artistë, Mos e poshtëroni kolegun tuaj…do iu vijë radha edhe juve… Nga këta mund të presësh gjithçka”, shkruan ajo në fillim të reagimit të saj të ashpër.

REAGIMI

“Flisni o artistë, Mos e poshtëroni kolegun tuaj… do iu vijë radha edhe juve… Nga këta mund të presësh gjithçka.

Banditizmi, djallëzia, pabesia…. arrin deri në shtratin e…!

Banditët edhe vlerësimin e një artisti të madh e bëjnë banditçe… Rexhep Çelikun e ngritën nga shtrati i lëngimit për t’ia dhënë shpejt e shpejt titullin, ashtu… “me e heq qafe debatin mbas” dhe pas dy ditësh zemra i pushoi, gjë që mund të kishte ndodhur edhe në ato momente, mjaftone ata të mos kishin telashe… Ja, ta dhamë edhe titullin sa je gjallë dhe 48 orë… Nuk dua të shkruaj gjatë për horrat e djallëzuar që kanë në dorë njerëzit me vlera të vërteta, ajo është bërë tashmë e zakonshme… harxhojnë gjithçka duke u kujdesur për antivlerën dhe nuk kanë lënë kriminel pa bërë nderi i kombit, madje i nderojnë ata duke iu bërë salltanete festimesh nëpër salla luksi akoma atyre që nuk iu ka munguar kurrë privilegji, si në komunizëm edhe sot, janë me farë e fis në krye të artit, që vendosin akoma fatin e të tjerëve… ndërkohë vlerave të kombit iu jepet titulli i mëshirës dy ditë para se të vdesin.
Turpi i tyre është kthyer tashmë në sukses dhe mund të pritet gjithçka e kobshme./ KultPlus.com

Të ngjajshme