Muzetë në Krujë, ndër vendet më të vizituara në Shqipëri (FOTO)

26 Korrik, 2017 - 6:29 pm

Muzeu Historik dhe Etnografik në Krujë si dhe Muzeu Historik Kombëtar “Gjergj Kastrioti Skënderbeu” i njohur edhe si Muzeu i Skënderbeut dhe Muzeu i Krujës, janë shndërruar ndër vendet më të vizituara në Shqipëri, përcjellë KultPlus.

Vetëm për 6-të mujorin e parë të vitit numri i vizitorëve shënon shifrën e rreth 15 mijë vizitorëve në të dyja muzeumet. Interesi në rritje vazhdon edhe në ditët e nxehta të verës.

Muzeu Historik Kombëtar “Gjergj Kastrioti Skënderbeu” si dhe Muzeu Historik dhe Etnografik janë të hapur çdo ditë për vizitorët nga ora 9:00 deri në orën 19:30. / KultPlus.com


Të ngjajshme