Prej shtëpisë keni mundësi të vizitoni Muzeun më rrëqethës të Tiranës, klikoni në link dhe jeni brenda Muzeut

15 Mars, 2020 - 1:58 pm

Në vitin 2017, ndërtesa e njohur si ‘Shtëpia me gjethe’, u kthye në Muzeun Kombëtar të Përgjimeve, i cili tashmë konsiderohet si një ndër muzetë më të veçantë që përpiqet t’u rrëfejë vizitorëve të tij një nga periudhat më të errëta të historisë së Shqipërisë, shkruan KultPlus.

Pasiqë tash janë mbyllur të gjitha institucionet, përfshirë edhe ato kulturore, ‘Muzeu Kombëtar i Përgjimeve’, tashmë mund të vizitohet edhe përmes platformës onlinë në 3D. / KultPlus.com

https://kultura.gov.al/3dsite/?lang=en

Të fundit

Të ngjajshme