Muzeu Kombëtar “Shtëpia me gjethe”, kandidat për Çmimin e Muzeut Evropian

13 Korrik, 2019 - 10:51 am

Muzeu Kombëtar “Shtëpia me Gjethe” është zyrtarisht kandidat për Çmimin e Muzeut Evropian të Vitit. Drejtorja e Muzeut, Etleva Demollari këtë mëngjes, ndau lajmin.

Pas një aplikimi të suksesshëm në prill, jë pjesëtare e jurisë, znj. Metka Fujs nga Sllovenia, vizitoi dhe inspektoi muzeun në mënyrë të detajuar dhe më pas zhvilloi një bisedë me stafin, ku u njoh me punën, programet edukative dhe projektet e ardhshme. Përgëzime stafit për këtë arritje! Ruajmë memorien tonë, ua përcjellim brezave! /KultPlus.com

Të fundit

Të ngjajshme