Në Ankara atmosferë festive për dhjetëvjetorin e Pavarësisë së Kosovës (VIDEO)

22 Shkurt, 2018 - 11:20 am

Me plis, veshje kombëtare, këngë shqipe e vallëzim u festua dhjetëvjetori i Pavarësisë së Kosovës në Ankara, shkruan KultPlus.

Në një video të postuar nga Ambasada e Republikës së Kosovës në Ankara, shihet atmosfera festive që është krijuar nga pjesëmarrësit në këtë organizim që është mbajtur në kryeqytetin e Turqisë.

KultPlus, ju sjellë disa pamje nga pritja e mbrëmshme e organizuar nga Ambasadës së Republikës së Kosovës në Ankara me rastin e 10 vjetorit të Pavarësisë, në të cilën morën pjesë përfaqësues të ndryshëm nga institucionet vendëse, diplomat të shumtë nga kori diplomatik në Turqi si dhe shumë mërgimtarë. / KultPlus.com

Të ngjajshme